Technisch beheer

Iedere eigenaar heeft groot belang bij een goed onderhouden pand en bijhorende openbare ruimte. Deze komen niet alleen de leefbaarheid ten goede, het heeft  ook een duidelijke verkoopmeerwaarde als de onderhoudsstaat optimaal is en blijft. Op basis van het MJOP kan Transparant Bouwadvies door haar onafhankelijke adviezen de VvE, zeker op langere termijn, veel onderhoudskosten besparen.

Als technisch beheerder kan Transparant Bouwadvies de volgende werkzaamheden voor uw VvE verzorgen:

 • List item image
  Conditiemeting (technische opname).
  Begin opname van het onderhoud aan pand en technische installaties.
 • List item image
  MJOP (opstellen/bewaken).
  Gezamenlijk vaststellen van onderhoudsbeleid, opstellen en actualiseren van het MJOP.
 • List item image
  Contractbeheer.
  Ondersteuning bij het selecteren en aangaan van contracten met leveranciers t.b.v onderhoud aan pand en installaties. Contractueel met leveranciers vastleggen van de wijze van uitvoerwerkzaamheden, tarieven en reactietermijnen en het bewaken van de uitvoering van deze afspraken.
 • List item image
  Directievoering (voorbereiding/toezicht).
  Planning van periodiek- en groot onderhoud, afstemming met leverancier, informeren eigenaren, begeleiding en toezicht op het verloop van de werkzaamheden en gemaakte afspraken.
 • List item image
  Klein dagelijks onderhoud (schademeldingen).
  Aannemen en afhandelen van reparaties, schademeldingen en ander dagelijks onderhoud.Evt. conform contracten met leveranciers.

Door een brede kennis van de markt, weet Transparant Bouwadvies welke leveranciers voor uw VVE het meest geschikt zijn. Door van te voren duidelijke prijsafspraken vast te leggen, kan Transparant Bouwadvies de VVE veel geld besparen op onderhoudskosten.

Omdat ieder project uniek is, leveren wij graag maatwerk!
Bel, App of mail ons via 06- 51937939 of info@transparantbouwadvies.nl.